Svenska liberaler i nytt samarbete med landsförrädare

   

 

 

 

  


Svenska liberaler i nytt samarbete med landsförrädare

Liberaler och andra fiender till Kubas framgångar vill på alla sätt dölja Kubas respekt och efterlevnad av de Mänskliga Rättigheterna. De senaste dagarna har svenska media rapporterat om tre liberaler som rest till Kuba för att demonstrera med anhöriga till några fängslade. De man demonstrerar för har bevisligen samarbetat med USA och tagit emot utrustning, instruktioner och pengar från USA :s intressekontor i Havanna.

Liberalerna, som rest in på turistvisum, har åkt till Kuba på sitt partis bekostnad, inte för att turista, utan för att provocera. De har hållits inne på sitt hotell tills de fått ta flyget hem. Någon nöd har det inte gått på dem, och de har kunnat hålla kontakt med Sverige. Tiden på hotellet har de, enligt egen utsago, tillbringat med att dricka romdrinkar.

Att de skickas hem är inte märkligare än när Sverige och andra europeiska länder stoppar utländska demonstranter redan vid gränsen, vilket händer ganska ofta utan att liberalerna upprörs.

Folkpartiets rabiata Kuba-hat gör att de inte ser vad Kubas närmare 40 000 hjälparbetare i andra länder, varav majoriteten inom hälsovård, gör för att rädda hundratusentals liv och befrämja MR.Eller att kubanska läkare genom Operation Mirakel återgett synen till närmare en miljon människor.

Liberalerna har aldrig protesterat mot USA :s grymma blockad mot Kuba, som syftar till att ”framkalla desperation och svält” bland den kubanska befolkningen.

Lika lite protesterar de mot att USA håller fem kubaner fängslade på livstid enbart för att de i Miami motarbetat de terroristorganisationer som utför attacker mot civila på Kuba. Och hur skulle liberalerna kunna protestera mot detta ? De har ju intima förbindelser med terroristerna och kallar dem ”frihetskämpar”.

De tre kvinnorna kommer nu att framställa sig som modiga demokratikämpar när de i själva verket bara spelar med i ett smutsigt spel för att återinsätta en lydregim åt USA på Kuba. Lyckas de och deras bundsförvanter inom EU, i Washington och Miami skulle MR på Kuba kastas årtionden tillbaka. 

 

Denna plats utges av Svensk-Kubanska Föreningen.
Synpunkter? Kontakta webmaster.cubava@swipnet.se
Copyright © Svensk-Kubanska Förening. Uppdaterad: 2007-12-14