Delta på Första Maj-brigaden 2024!

Samarbete på Brigaden

Delta på brigadresan till Kuba 22 april – 04 maj!

Programmet kommer att äga rum under 13 nätters vistelse i Havanna, Artemisa och Cienfuegos, varav 10 i Campamento Internacional Julio Antonio Mella (CIJAM) som ligger i kommunen
Caimito, 45 km från Havanna. Brigaddeltagarna kommer få möjlighet att delta i det stora folkliga firandet i Havanna av arbetarrörelsens dag på första maj. Under vistelsen kommer man också få tillfällen att skaffa sig större kunskap om den nuvarande kubanska verkligheten och de förändringsprocesser som pågår trots USA:s intensifierade blockadpolitik.

Brigadresan kommer innefatta volontärdagar, besök på platser av historiskt, ekonomiskt, kulturellt och socialt intresse, och utbyten med människor och representanter för olika organisationer i det kubanska civilsamhället.

Kostnaden för brigaden är ca. 620 euro och inkluderar boende och mat, besök och kulturaktiviteter, resan till och från flygplatsen och transport till alla aktiviteter. Man bokar själv sin egen flygbiljett, och det är fritt fram att göra vistelsen på Kuba längre genom att boka tidigare ditresa eller senare hemresa.

Kontakta oss på info@svensk-kubanska.se för mer information och anmälan. För att delta i brigadresan ska man vara medlem i Svensk-Kubanska Föreningen.

Inbjudan 1. maj 2024, svenska.

Program 1. maj 2024.Svenska.