Utför terrordåd på Kuba och du är välkommen till USA!

Genomför terrordåd på Kuba och du är välkommen till USA!

Nya planer från kontrarevolutionära smågrupper baserade utanför Kuba erbjuder invandringsförmåner till dem som begår terroristhandlingar om dessa har ”effekt” på ön. Detta rapporteras av El Guerrero Cubano (den kubanska krigaren) på dess Youtube-kanal. https://www.youtube.com/watch?v=8mFzY_Yh08I

Ett läckt mejl avslöjar extremisternas avsikter: ”Du måste söka upp pålitliga personer som kan göra ’starka saker’, så garanterar vi att de får uppehållstillstånd i USA. Det finns stora pengar och många sponsorer för detta.”

Terroristerna och deras uppbackare planerar att spränga högspänningsmaster på flera håll i landet samtidigt. De återgår till sitt modus operandi genom att rekrytera kriminella element för att hindra återuppbyggnaden av det nationella elnätet. ”Ön måste släckas ner”, betonar de. Efter det allmänna strömavbrottet skulle uppdragsgivarna använda influencers för att få igång ett uppror på ön.

Tidigare uppmaningar till ”hemlig kamp”: ”Antikommunistiska patrioter i exilen! Det är dags att finansiera den underjordiska kampen i Kuba! Och inte någon fredlig kamp!”

Med tanke på de senaste misslyckandena planerar de att ”med all kraft attackera det val” till Kubas Nationalförsamling som ska hållas i mars i år. ”Paniken måste spridas så att folk inte går till valurnorna och det blir ett nederlag”, säger de.

El Guerrero Cubano 230206
http://razonesdecuba.cu/contrarrevolucion-radicada-en-el-exterior-ofrece-patrocinadores-a-cambio-de-acciones-terroristas-en-cuba/

HÄV BLOCKADEN MOT KUBA!

Bli en del av solidaritetsrörelsen!

Bli medlem i Svensk-Kubanska!

Eller skicka ett bidrag till Stödfonden

Ange namn, e-post, adress och skicka 300 kr för ett års medlemskap (150 för pensionärer, arbetslösa och studerande)

Swish 123 589 0975 eller Pg 40 54 11 – 0

Bidrag till insamlingen ”Mediciner till Kuba”

PG 23 57 15 – 0 ELLER Swish 123 182 37 72