Hur agerar USA respektive Kuba?

VISSTE DU ATT…

1. Att USA planerade mer än 630 mord på Kubas president Castro och att Kuba inte har planerat något liknande på någon av USA:s politiska ledare. Tvärtom hindrade Kuba ett attentat mot president Ronald Reagan genom att informera FBI om en långt gången mordplan mot denne.

2. Att det i USA finns fler än 42 organisationer som driver projekt mot Kuba. På Kuba finns det inte en enda organisation som planerar åtgärder mot USA.

3. Att USA anslår en årlig budget över 22 000 000 USD för att förstöra det kubanska sociala projektet; och Kuba anslår inte ens 1 USD per år för att sabotera USA.

4. Att det i USA finns offentliga organisationer som organiserar   terroristattacker mot Kuba; medan Kuba inte har organiserat eller tillåtit någon fientlig handling mot USA.

5. Att USA har släppt virus och andra sjukdomar som drabbat människor, djur och växter på Kuba; och att Kuba inte har planerat eller genomfört någon biologisk attack mot USA.

KAMPANJ, KAMPANJ, KAMPANJ!

Under pandemin skärper USA aggressionen mot Kuba och Venezuela. Allt för att framkalla desperation, nöd och död. 

Samtidigt ökar den världsomfattande solidariteten. Krav höjs från regeringar, påven, parlamentsledamöter, FN och andra organisationer, samt från vanligt folk på ett slut på blockaden. Likaså växer kravet, inte minst i länder där de kubanska medicinska läkarbrigaderna arbetar, att Henry Reevebrigaderna ska tilldelas Nobels Fredspris 2021! Hjälp till att öka trycket på USA!

Bli en del av denna solidaritetsrörelse!        

Bli medlem i Svensk-Kubanska!

Fredspriset: SKRIV DITT NAMN MED UPPMANINGEN ATT NOBELS FREDSPRIS 2021 SKA TILLDELAS DE KUBANSKA MEDICINSKA LÄKARBRIGADERNA, HENRY REEVE!

KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU TILL NAMNINSAMLINGEN!

Bort med blockaden: SKRIV DITT NAMN MED KRAV PÅ SLUT PÅ BLOCKADEN!

KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU TILL NAMNINSAMLINGEN!

Ekonomiskt bidrag: OM DU HAR MÖJLIGHET – GE ETT BIDRAG TILL MEDICIN-INSAMLINGEN! PENGARNA GÅR TILL MEDICINSK UTRUSTNING Pg 23 57 15 – 0 ELLER Swish 123 182 37 72