Trump: ”Húgo Chávez bakom valfusket!”

Sju år efter sin död driver Hugo Chávez gäck med Donald Trump

Trump: ”Chávez och Kuba ligger bakom valfusket i USA!”

Trumps advokater hävdar nu att det är en mjukvara som togs fram på order av den sedan sju år avlidne president Hugo Chávez som ligger bakom ”valfusket” i USA.

I den nya versionen från Trumps advokater, som hävdar valfusk, finns till och med Venezuelas tidigare president Hugo Chavez med. Han skulle vara den som ligger bakom den påstådda valfuskoperationen, trots att han dog för sju år sedan.

Enligt advokat Sidney Powell så koordinerade Venezuelas tidigare president Chávez ett valsystem som tillät justeringar av resultaten till Joe Bidens fördel. Trumps grupp av advokater försäkrade i torsdags att ”kommunistpengar” från Venezuela, Kuba och Kina skapat en mjukvara som ändrade resultaten i USA-valet 3 november då demokraten Joe Biden vann.

Vid presskonferensen hävdade Trumps advokater att de hade bevis för valfusk i flera delstater. Advokaten Sidney Powell försäkrade att de känner till ”massivt inflytande av kommunistpengar via Venezuela, Kuba och förmodligen Kina för inblandning” i USA-valet.

Enligt Powell så hade Chávez koordinerat skapandet av ett valsystem ”Dominion” och en mjukvara från Smartmatic för att garantera att ”han aldrig skulle förlora ett val.” Denna teknologi användes vid röstsammanräkningen efter valet i USA enligt Trumps advokater.

Med referens till ett ”pålitligt vittne”, som påstods ha varit tillsammans med Chávez när mjukvaran utvecklades, presenterade advokaterna sin teori om valresultaten i USA. ”Så snart jag såg att vissa delstater stängde ner rösträkningen på natten visste jag att samma sak hände här i USA”, sa advokaten.

”Mjukvaran skapades med många variabler och många bakdörrar som kan förbindas med Internet eller USB-minnen…en av dess viktigaste egenskaper är möjligheten att ändra rösterna”, sa Powell. Enligt förklaringen från advokatteamet finns en algoritm i valmaskinerna som tillåter ”att en viss procent av rösterna” tas från Trump och ges till Biden.

Trumps personlige advokat Rudy Giuliani säger: ”Vi har i huvudsak använt en venezolansk valmaskin för att räkna rösterna. Om vi tillåter detta blir vi som Venezuela.”

Venezuelas regering tar påståendena som ett skämt när advokaterna, utan bevis, pekar ut landet. Landets utrikesminister twittrade: ”Det finns olika nivåer; lögn, det absurda och det löjliga. Att anklaga Chávez för Trumps förlust 2020 är extremt löjligt. Det visar svaghet och har en tjusning i att det är extremt löjligt.”

Också Kubas utrikesminister Bruno Rodriguez tillbakavisade anklagelserna som ”rena lögner”. ”I motsats till USA så blandar sig Kuba inte i andra länders valprocesser”, twittrade Rodriguez.

Företaget Smartmatic publicerade en presskommuniké där det försäkrar att företaget ”aldrig” varit egendom för någon regering och aldrig finansierats eller fått stöd från någon regering. Vad gäller Smartmatics påstådda relation till Dominion säger Smartmatic att det i verkligheten handlar om två olika och konkurrerande företag.

Cubainformacion 201120 (nedkortat)

Canciller de Cuba califica de calumnias acusaciones de interferencia en elecciones de EEUU

KAMPANJ, KAMPANJ, KAMPANJ!

Under pandemin skärper USA aggressionen mot Kuba och Venezuela. Allt för att framkalla desperation, nöd och död. 

Samtidigt ökar den världsomfattande solidariteten. Krav höjs från regeringar, påven, parlamentsledamöter, FN och andra organisationer, samt från vanligt folk på ett slut på blockaden. Likaså växer kravet, inte minst i länder där de kubanska medicinska läkarbrigaderna arbetar, att Henry Reevebrigaderna ska tilldelas Nobels Fredspris 2021! Hjälp till att öka trycket på USA!

Bli en del av denna solidaritetsrörelse!        

Bli medlem i Svensk-Kubanska!

Fredspriset: SKRIV DITT NAMN MED UPPMANINGEN ATT NOBELS FREDSPRIS 2021 SKA TILLDELAS DE KUBANSKA MEDICINSKA LÄKARBRIGADERNA, HENRY REEVE!

KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU TILL NAMNINSAMLINGEN!

Bort med blockaden: SKRIV DITT NAMN MED KRAV PÅ SLUT PÅ BLOCKADEN!

KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU TILL NAMNINSAMLINGEN!

Ekonomiskt bidrag: OM DU HAR MÖJLIGHET – GE ETT BIDRAG TILL MEDICIN-INSAMLINGEN! PENGARNA GÅR TILL MEDICINSK UTRUSTNING Pg 23 57 15 – 0 ELLER Swish 123 182 37 72