Sportresa till Kuba! November 2020.

Sportresa till Kuba! Maraton med mera. 

I november 2020 arrangerar PFF tillsammans med CSE (Cuban sports experience) en maraton- och sport-resa till Kuba. Huvudpunkten kommer vara Havanna maraton som alla deltagare får vara med och delta på om man vill. Dessutom kommer vi besöka en stor mängd olika sportevenemang, träffa kubanska stjärnor och lyssna till de som ansvarar för den sportliga utvecklingen på Kuba.

De kommer bli en unik resa där vi tillsammans djupdyker ner i kubansk sport och lär känna landet från en annorlunda vinkel. Så är du intresserad av Kuba och idrott så följ med! Ett komplett schema kommer naturligtvis finnas tillgängligt men detta är inte färdigt. Men exempel på aktiviteter förutom maratonet är Boxning, Baseboll, volleyboll, Salsa, Brottning, Balett, träff med tränare, utövare och ansvariga politiker med mera med mera. Dessutom kommer det finnas några dagar att göra aktiviteter på egen hand.

Resan är planerad till 14 dagar och vi kommer besöka två andra städer utöver Havanna. Dagarna är inte än exakt planerade utan vi inväntar det exakta datumet för maratonet 2020. Men säkert är att det blir i november. 10-14 dagar. De kommer finnas tolkar på plats som pratar engelska för gruppen.

Priset är i skrivande stund inte klart men räkna med 1000-1500kr/dag + flyg. Anledningen till detta är att vi försöker få till ett så slimmat pris som möjligt för deltagarna och då måste vi tyvärr vänta lite.

För mer information maila Andreas Larsson Info@cuban-sports.com
Hemsida till havanna maraton: https://maratondelahabana.com/en/